Remedial Teaching/ Bijles

Kan jouw kind extra uitleg en hulp gebruiken bij spelling, rekenen of (begrijpend) lezen? Als remedial teacher in het basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en binnen hoogbegaafdenonderwijs heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van leerlingen. Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. 

Kindercoaching

Maak jij je zorgen om je kind en vind je het prettig als iemand eens met je meekijkt? Aan de hand van allerlei spelvormen probeer ik zicht te krijgen op wat er leeft bij jouw kind en leer hem/haar vaardigheden om met een probleem om te gaan. Ik zie kindercoaching als een waardevolle aanvulling op mijn diensten als remedial teacher en kindergewichtsconsulent. Waar remedial teaching gaat over leren en mijn werk als kindergewichtsconsulent over het aanleren van gezonde gewoontes gaat het bij kindercoaching meer om het kind zelf. Wat heeft het kind nodig om weer lekker in zijn/haar vel te zitten? Vragen kunnen heel divers zijn en gaan bijvoorbeeld over concentratie, faalangst, gedragsproblemen, hoogsensitiviteit, omgaan met emoties, onzekerheid, pesten en verwerking van een scheiding. Wil je meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Kids Vitaal

Heb je een vraag over gezond (op)voeden; ook dan kun je terecht bij PraktijkTOF! Wanneer kinderen al op jonge leeftijd leren wat gezonde voeding is en hoe je dit toepast in het dagelijks leven, zullen zij hier hun hele leven profijt van hebben. Als BGN-Gewichtsconsulent help ik jullie graag verder. In veel gevallen worden consulten (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Check hiervoor je polis.